Hallands snabbaste internetförbindelse

Genom Sverige.Net har vi gedigen erfarenhet av bredbandstjänster sedan 1995. Att vi därtill ha en god relation med både privatpersoner och företag, beror främst på två saker.

1) Vi är Halmstads enda lokala helhetsleverantör av bredbandstjänster.
2) Vi erbjuder Hallands snabbaste (i skrivande stund 1.2 Gbit) och mest driftsäkra internetförbindelse.

Sveriges högsta tillgänglighet

Våra bredbandstjänster vänder sig till privatpersoner såväl som till företag. Vi erbjuder uppkoppling både med fiberkabel via Halmstads stadsnät och med ADSL/XDSL som går över telenätet. Vi erbjuder dessutom en mycket hög tillgänglighet: Genom att använda oss får ni indirekt Telia, TDC och IP-Only som internetleverantörer – och det samtidigt. Med den väl tilltagna säkerhetsmarginalen, vågar vi utlova en upptid som är högre än 99,9 %, i realiteten brukar vi ligga över 99,95 %. Slå det, den som kan!

Anmäl dig nu – börja surfa idag

LAN står för Local Area Network och är det lokala fibernätverket för kommunikation inom en fastighet eller ett begränsat område, som leder vidare till respektive kontor, lägenhet eller villa. Som slutkund ansluter du via nätverkskortet i din dator. Anmäl dig idag så kan du börja surfa via Halmstads stadsnät i samma ögonblick som vi registrerat din ansökan.
Se hastigheter och priser här till höger.

TELIUM NETWORK

KASTANJEALLÉN 1
302 32 HALMSTAD
TELEFON 035 - 17 77 00
info@teliumnetwork.se

Mån-fre 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Lör-Sön Stängt

KUNDZONLogga in på Sverige.Net kundzon för att administrera ditt konto.

Kundzon